Skoči na glavno vsebino

Beseda ravnatelja

Drage učenke in učenci, spoštovani starši.

Začetek vsakega šolskega leta je poseben. Odpira se posebno poglavje v naših učencih. Vsako leto so zrelejši in polni pričakovanj. Podobno je z učitelji. Vsak nov začetek prinaša novo upanje, nove zaveze in nova pričakovanja.

Šola je prostor, kjer se prepletajo številne niti, prijateljske vezi, topli odnosi med mladimi, malo manj mladimi, učenci, učitelji, zaposlenimi in starši. Naša skupna naloga je, da krepimo in ohranjamo dobre medsebojne odnose. To pa lahko dosežemo le s pozitivnimi mislimi in strpnim pristopom do vseh okrog nas.

Letošnje šolsko leto bo za nas še posebej zanimivo, saj bomo skušali uresničiti številne cilje in projekte, ki smo si jih zadali uresničiti. Za učence pripravljamo bogat nabor dodatnih dejavnosti in aktivnosti. Nadaljevali bomo tudi sodelovanjem s šolami iz tujine. Prepričan sem, da bomo zadane cilje s skupnimi močmi tudi uresničili. Predvsem pa si želim, da bi bili naši učenci ob koncu šolskega leta bogatejši za številne nove izkušnje in vedenja, s katerimi bodo bolj pripravljeni na življenjske izzive.

 

Ravnatelj

(Skupno 962 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost