Skoči na glavno vsebino

Podelitev priznanj in ogled likovne razstave

Junija meseca je v šoli vedno zelo pestro. Tako je bilo tudi danes. Naš vsakdan se je danes spremenil že takoj po malici, ko smo se odpeljali na matično šolo. Tam smo si v njihovi telovadnici najprej ogledali predstavo Lukec in njegov škorec, ki so jo izvedli mladi umetniki VDC Polž. Napeto smo poslušali, kako se bo zaključilo potovanje malega Lukca in njegovega škorca,  saj zgodbe še nismo poznali.  Po predstavi pa nam je gospod ravnatelj razdelil priznanja in knjige za osvojeno Prežihovo bralno značko.

Po končani prireditvi smo se sprehodili še po hodnikih matične šole, katero smo mi poimenovali kar »velika šola«.  Čisto tiho smo se sprehajali po hodnikih, opazovali slike na stenah in si nato ogledali še glavni razstavni prostor, kjer nas je sprejela likovna pedagoginja Zinka Dokl in nam povedala nekaj o slikah. Grafike in tihožitja so delo učencev, ki obiskujejo matično šolo.

Ko smo se vrnili na našo majhno šolo, smo še polni vtisov, tudi mi prijeli za čopič, saj se moramo še veliko naučiti, da bodo čez nekaj let tudi naša likovna dela visela na hodnikih matične šole.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost