Skoči na glavno vsebino

8. Tradicionalno mini LUMARjevo tekmovanje v športnem plezanju

Danes zvečer so učenci plezalci osvajali višine kot za šalo na tradicionalnem 8. Mini LUMARjevem tekmovanju v športnem plezanju. Izvedli smo ga ob zaključku 3 dnevnega plezalnega krožka v okviru programa ŠPORTNE POMLADI – festivala športa in zabave 2022 na naši plezalni steni v telovadnici.

Tekmovanja se je udeležilo 22 učenk in učencev iz naše in iz sosednjih šol. Učenci so bili razdeljeni v 4 kategorije po spolu in po starosti. Vsak učenec je plezal dve smeri – lažjo in težjo. Vsi tekmovalci so se zelo potrudili in prikazali zelo dobro plezanje, zato so vsi prejeli praktične nagrade, najboljši trije v vsaki kategoriji pa še pokale. Odlično vzdušje, veliko osvojenih vrhov smeri in zadovoljni obrazi učencev plezalcev so bili nagrajeni tudi s strani nekaterih staršev navijačev, ki so prišli spodbujat svoje otroke. Fotografije iz tekmovanja si lahko ogledate na https://www.facebook.com/osdkmb/ .

Vsem udeležencem čestitamo in vas že sedaj vabimo na 9. Mini Lumarjevo tekmovanje, ki je načrtovano v naslednjem šolskem letu.

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost