Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi na Rogli

Sedmošolci so letošnjo zimsko šolo v naravi preživeli na Rogli od 4. marca do 8. marca. Zima žal ni prinesla želene zimske idile a smo vseeno uspešno presmučali do konca. Smučarsko središče na Rogli nam je poleg smučanja ponudilo številne dodatne aktivnosti, ki so polepšale dneve letošnji generaciji učencev.

Uživali smo na bazenu, se spustili z adrenalinskimi sankami, se smučali po smučarskih progah različnih težavnosti, plesali na disco večeru, bili v »mini kinu«, raziskovali krajše pohodniške poti ter tako aktivno preživeli vseh pet dni.

Ob vseh športnih aktivnostih, ki smo jih imeli na voljo pa največ pomeni to, da so se med učenci spletla nova prijateljstva, zabava s svojimi vrstniki, drug drugemu so večkrat priskočili na pomoč, če je bilo to potrebno; nekateri so prvič stopili na smuči in izjemno napredovali v svojem smučarskem znanju, bili sami odgovorni za marsikatero nalogo in tako nenazadnje krepili veščine za vse življenje.

Ekipa učiteljev, ki je bila zadolžena za spremstvo učencev, se vam zahvaljuje za izkazano zaupanje. Ob tem upamo, da so vaši otroci preživeli drugačen, aktiven in teden poln novih spominov, ki jih bodo spremljali še dolgo časa.

V nadaljevanju prispevka si lahko ogledate nekaj foto utrinkov, vse ostale slike pa so dostopne na šolski Facebook spletni strani.

Povezava do albuma:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=osdkmb&set=a.921524699978837

Želimo vam lep in miren vikend.

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost