Skoči na glavno vsebino

Marcos Tavares na naši šoli

Danes smo imeli na naši šoli prav posebnega gosta – nogometaša NK Maribor Marcosa Tavaresa.

Na prizorišče se je pripeljal kar v fičku! Marcos je delil nasmehe, pozitivno energijo in podpise v svojo knjigo Legende. Podpisan izvod knjige je podaril tudi naši šolski knjižnici. Del izkupička od prodanih knjig bo prejel šolski sklad OŠ Draga Kobala. Še vedno se trudimo in zbiramo sredstva za glasbeno kreativnico. Na prizorišču se nam je pridružila tudi direktorica založbe Pivec.

Marcos Tavares je otvoril nogometno tekmo med starši in učenci s prvo podajo žoge in po tekmi odgovarjal na vprašanja naših učencev v intervjuju, kamor ga je v živo iz smučišča poklicala naša smučarka Ilka Štuhec! Tekmo je sodil najboljši slovenski nogometni sodnik, g. Slavko Vinčič! Naši učenci so nastopali z glasbenimi in plesnimi točkami, folkloristi so odplesali ljudske plese, cheerliderke “Kobalčice” so popestrile dogajanje med polčasom, ob zaključku pa nam je med pogostitvijo z golažem dajal ritem šolski band Inside Out. Bilo je super fino.

Za povrhu pa so se nam pridružili še učenci in učitelji iz Španije, Portugalske, Finske, Nizozemske in Turčije, ki so ta teden pri nas na obisku v sklopu projekta Erasmus+.

Fotografije iz dogodka si lahko ogledate v spodnji galeriji.

(Skupno 207 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost