Skoči na glavno vsebino

Pomladni koncert in bazar

V soboto 1. aprila je pri nas potekala velikanska prireditev Pomladni koncert in bazar. Pri pripravi so sodelovali prav vsi učenci in vsi delavci naše šole.

Najprej so učenci na koncertu s pesmijo in plesom pokazali kaj vse zmorejo, nato pa so na bazarju v zameno za prostovoljne prispevke ponudili svoje izdelke. Priprave so potekale več kot mesec dni, zato smo bili še toliko bolj veseli in ponosni, ko smo slišali zaslužen aplavz in videli nasmejane obraze vseh prisotnih.

Ob tej priložnosti smo prvič predstavili lutko Malčka Kobalčka – maskoto naše šole. Malčka Kobalčka so pomagali ustvariti naši učenci. Oni so ga pobarvali in mu dodali karakterne lastnosti. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi: http://osdk.si/category/utrip-na-soli/malcek-kobalcek/.

V sklopu bazarja je potekala tudi dražba rumene majice Tadeja Pogačarja. Vse zbrane prispevke bomo namenili za izgradnjo glasbene kreativnice, kjer bodo naši učenci ustvarjali, vadili, snemali… Zbiranje sredstev še vedno poteka. Ogledate si lahko kratek video: https://video.arnes.si/watch/cllwf5f447l1.

Ravnatelj Aleksander Jeršič je na družbeno omrežje zapisal: “Izjemno sem ponosen na naše učence in sodelavce. Ustvarili smo izjemen dogodek, ki je segel do srca vsem obiskovalcem. Tudi podžupan Samo Peter Medved je bil impresioniran. Blesteli so vsi. Učenci in sodelavci. Pri prireditvi pa so pomagali tudi starši. In ne samo to. Tudi starši učiteljev. Hvala Zvonko Babič Kurbus, Irena Bračko, Slavko Ribič, … Malček Kobalček vam je hvaležen. In tudi vsi Kobaleki. Lepo je bilo videti tudi vse bivše učence, ki se radi vračajo na svojo šolo.”

Sledijo prvi foto utrinki:

(Skupno 493 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost