Skoči na glavno vsebino

Delili sta si 1. mesto na 8. likovnem natečaju »Jaz, umetnik«

V četrtek, 23. 5. 2024, je zaključnemu Safe.si dogodku v Ljubljani sledilo še sklepno dejanje 8. likovnega natečaja »Jaz, umetnik« v Zagorju ob Savi. Na OŠ Ivana Skvarče je v poznih večernih urah potekal Spomladanski koncert, v sklopu katerega so podelili priznanja in nagrade 8. natečaja »Jaz, umetnik«, trem najboljšim ustvarjalcem iz vsake triade ter OŠ s prilagojenim programom. Na razpis 8. likovnega natečaja Jaz, umetnik na temo Pogled skozi okno se je odzvalo 34 mentorjev osnovnih šol in njihovih podružnic s 156 likovnimi deli učencev,

katera so ustvarjena v različnih likovnih tehnikah, ki izražajo kreativnost, igrivost in polnost otroške ustvarjalnosti. Drugošolki, sošolki Eva Krajnc in Lana Bukovec, sta si razdelili 1. mesto med učenci 1. VIO in skupaj z razredničarko prejeli Kopitarjevo priznanje in praktične nagrade. K uspehu iskreno čestitamo.

Lana, ki se je z mamico in mentorico Renato Časar vračala s podelitve nagrad v Ljubljani, si je pred večernim dogodkom ogledala še nekaj znamenitosti okolice Zagorja ob Savi, med drugim tudi delček Valvazorjeve čebelarske poti.

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost